Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Den v růžovém Ostrava

Skvělý ostravský šéfkuchař Otto Kokoszynski připravil velmi lákavé menu na Den v růžovém, který se koná 29. 4. v Clarion Congress Hotel Ostrava. Sbíhají se vám sliny? Vstupenky můžete kupovat již nyní.

Mini předkrmy

IMG_2816

Slaný cheesecake s pistáciemi

IMG_2844

Grilovaný zelený chřest

IMG_2831

Losos zauzený višňovým dřívím

Hlavní degustační chody

IMG_2864

Kuřecí bouquet  s bramborovým dauphiné

IMG_2848

Vepřová líčka s kompotem z kořenové zeleniny

IMG_2872

Entrecote Two-time s kávou a mangem

Dezerty

IMG_2776

Kokosová panna cotta

IMG_2793

Čokoládový dezert  s levandulí

IMG_2799

Karamelová pěna

Děkujeme partnerům vinařského projektu KRÁL VÍN České republiky
jarovín

slamove
vrbice1
vrbice2
pálava
bouřka
mikulov
svatý kopeček
vinice2
kraví hora
nová ves
vinice karpaty
sudy žebřík
lahve3
sudy
zelena vinice
kutna hora
Vinice
láhve skládané
sklep
reistna
rybník
archiv
pálava2
lahve